Ki vagyok én?

A nevem Lehoczki Csaba, 1989-ben láttam meg a napvilágot Budapesten, ahol jelenleg is élek, és orvosként dolgozok.

A fényképezéssel az egyetemi éveim alatt “fertőződtem” meg. A fotózás alapjait autodidakta módon sajátítottam el.

Csak nagy nehézségek árán szereztem meg – tökéletesnek még ma sem nevezhető – felszerelésemet, ami természetesen,  a technika fejlődésével még most is folyamatosan újul.

Elsődlegesen természetfotózással kezdtem foglalkozni, majd sorra kértek fel barátaim, kollégáim, hogy készítsek róluk portrét, örökítsem meg ahogy életüket a nagy napon összekötik.   

Az ismerősök unszolása és buzdítása ellenére fotós versenyeken sohasem indultam, mert úgy éreztem a  verseny szelleme pont azt öli meg a fotózás élményében, amiért csinálom.

A fényképezés szinte átalakította az egész életem, életformámmá vált. Más szemmel nézem a világot is, mióta a keresőt a szemem elé emeltem. Egy magányosan álló fa, egy emberi tekintet is mást jelent már számomra mint azelőtt, mert amikor valami szépet látok, képzeletben akkor is exponálok egyet.

Szeretem mindenből kihozni a maximumot, mindig is a tökéletességre törekedtem, munkám során az egyik legfőbb szempont a precizitás, a legfinomabb részletek sem kerülhetik el a figyelmemet.

Milyen témában fotózom?

Csak a képzeleted szabhat határt. Egy személyes konzultáció alkalmával felderítjük, mit, hol és hogyan lenne célszerű lencsevégre kapni úgy, hogy az elkészült fotóidat büszkén megmutathasd a világnak.

Legyen szó esküvő megörökítéséről, mely által a nagy nap felejthetetlen emlék marad, vagy akár portré képekről, amit önéletrajzodban is felhasználhatsz a meggyőzés zálogaként, vagy éppen kismamafotókról, ami a magzat és az anya szimbiózisát hivatott kifejezni, garantálom a legjobb tudásomnak és szépérzékemnek megfelelő munkát, hogy varázslatos fényképeket kapj/kapjatok kézhez.

Nézd meg fotógalériámat, és jelentkezz bátran, írd le elképzelésedet!

 

Ajánlatot kérek